14 starterswoningen

in Olst

14 starterswoningen in Olst

14 starterswoningen in Olst

Woon jij straks in House2Start Olst?

Het college van B en W van de gemeente Olst-Wijhe heeft op 15 oktober 2020 een positieve grondhouding aangenomen om het initiatief van House2Start in het plan Olstergaard in Olst te steunen. House2Start gaat d.m.v. een Facebook enquête de interesse in betaalbare woningen onderzoeken.

Het plan

Op het laatste stukje te ontwikkelen grond in de nieuwe woonwijk Zonnekamp-Oost heeft House2Start een plan met betaalbare, duurzame woningen voor starters en één- en tweepersoonshuishoudens ontwikkeld.

Het plan bevat 14 grondgebonden rijwoningen met privéterrassen, gelegen aan een collectieve tuin. De individuele bergingen zijn gegroepeerd geplaatst .

Eén rij bestaat uit 7 House2Start woningen van het basis model met 40 m² gebruiksoppervlak. De tegenover gelegen rij uit 7 House2Start woningen van het PLUS model met 60 m² gebruiksoppervlak.

De woningen zijn onder normale omstandigheden* energieneutraal (basismodel) tot zelfs energieleverend (PLUS model). De House2Start woningen worden compleet in de fabriek geproduceerd, ingericht en vervolgens worden de modules op de locatie gemonteerd. De uitstraling is dan ook industrieel en modern.

*afhankelijk van klimatologische omstandigheden en individueel gedrag

Ben jij geïnteresseerd?

Laat dat dan weten door de enquête in te vullen. Wij onderzoeken hoeveel interesse er is in het basismodel en in het PLUS model. Maar we willen ook graag weten of jouw voorkeur uitgaat naar huren of kopen.

Dus ben jij geïnteresseerd? Vul dan nu de enquête in!
Enquête

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de voortgang van dit project? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Voor een betere toekomst!

Wonen en leven

Ik ben starter

Samenwerken en investeren

Ik ben grondeigenaar