HOUSE2START STADSPARK KEPPELOORD
Doetinchem is straks 12 gezellige starterswoningen rijker. Compleet, duurzaam en betaalbaar. De verkoop is nu gestart! Ben jij er klaar voor?

Start verkoop 
Vanaf maandag 5 juni om 13:30 uur gaan de 12 woningen in verkoop. De verkoop loopt volledig digitaal via de website van Nieuw Wonen Achterhoek. Hier vind je  ook alle verkoopinformatie zoals prijzen, plattegronden en technische gegevens. De inschrijfperiode loopt van maandag 5 juni 13:30 uur tot en met maandag 19 juni om 9:00 uur.

Voorrang bij de toewijzing
Wil jij goed voorbereid zijn op de verkoop? Regel dan alvast jouw financiële check! Dit kan in jouw voordeel werken bij de toewijzing. Wanneer er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer zijn ingeschreven, dan wordt er gekeken welke kandidaat een financiële check heeft gedaan. De financieel adviseurs van Nieuw Wonen Achterhoek helpen je hier graag bij en staan voor je klaar. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Daarnaast krijgen kandidaten uit de gemeente Doetinchem en kandidaten die langer dan 5 jaar aaneengesloten in de gemeente Doetinchem hebben gewoond voorrang bij de toewijzing.

Als alle inschrijvingen binnen zijn worden de 12 woningen toegewezen. Ben jij één van de gelukkigen? Dan neemt de makelaar zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor het verkoopgesprek. Weet je het na het gesprek helemaal zeker? Dan mogen we je feliciteren met een woning.

Tot slot
Heb je nog vragen? Bel gerust naar  Nieuw Wonen Achterhoek via 085 – 080 15 90 of mail naar info@nieuwwonenachterhoek.nl.

 

Impressie