HOUSE2START OLSTERGAARD

DE VERKOOP IS GESTART! VERKOOPPRIJZEN VANAF € 215.000 V.O.N.

Je koopt de woning al vanaf € 215.000,-. De woningen hebben het energielabel A+++.  Vanwege dit label kan je zelfs € 9.000,-* extra lenen, als je toetsinkomen minimaal € 33.000 bedraagt.

*Bij deze berekening zijn we uitgegaan van een aantal algemene uitgangspunten waarvan niet vaststaat of die op jouw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Alle berekeningen zijn derhalve uitsluitend indicatief en kunnen wijzigen. Wil jij gratis en vrijblijvend een persoonlijke berekening? Neem dan contact op met HypotheekNet via 0570-66 69 99.

De inschrijfperiode loopt van 27 juni 12:00 uur tot en met 11 juli 12.00 uur. In deze periode kun je jouw gegevens en voorkeuren doorgeven aan de verkoopmakelaar, ten Hag in Deventer (0570-66 69 99 of deventer@tenhag.nl).

Ben je geïnteresseerd in de betaalbare, energiezuinige en duurzame woningen van House2Start? Download dan de brochure, prijslijst en toewijzingscriteria en kijk of je voldoet aan de gestelde criteria.

Zo ja, vul dan het inschrijfformulier digitaal in, print en onderteken het en stuur het naar deventer@tenhag.nl. Zorg ook dat je een uittreksel uit de Basis Registratie Personen toevoegt, waaruit blijkt dat je in de gemeente Olst-Wijhe woont of minimaal 5 jaar hebt gewoond.

Olstergaard

HET RUIME STARTERSMODEL

De PLUS woning heeft ruim 64 m2 gebruiksoppervlak. De woningen hebben 2 slaapkamers en zijn daarmee geschikt voor starters en één- en tweepersoonshuishoudens.  Het is een volwaardige tweepersoons woning, van alle gemakken voorzien.

Naast 2 slaapkamers op de bovenverdieping heeft de woning een hal met toilet, een aangename woonkamer, uiteraard een comfortabele badkamer en zelfs nog een aparte berging. Ook is er veel bergruimte aanwezig op de zolder, die bereikbaar is met een vlizotrap. Je kunt beneden prima een werkplek creëren en kijkt uit op de prachtige collectieve tuin.

De woning is met de achtergevel op het zuiden geplaatst. Voor meer informatie verwijzen we je naar de brochure!

HET BASIS MODEL

Van de BASIS woningen gaan er op termijn 3 tot 7 in de verhuur.

Impressie

Downloads

Schrijf je in

Download hieronder het inschrijfformulier om je in te schrijven voor een starterswoning in Olstergaard.

Inschrijfformulier