VERKOOPPRIJZEN VANAF € 186.500 V.O.N.

Je koopt de woning al vanaf € 186.500,-. Dit betekent dat jij al voor € 600,-* bruto per maand woont in jouw eigen koopwoning. Dat is goedkoper dan huren! De woningen zijn energieleverend en hebben een energieprestatiecoëfficiënt lager dan 0. Vanwege die lage EPC kan je zelfs € 15.000* extra lenen, als je toetsinkomen minimaal € 33.000 bedraagt.

*Bij deze berekeningen zijn we uitgegaan van een aantal algemene uitgangspunten waarvan niet vaststaat of die op jouw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Alle berekeningen zijn derhalve uitsluitend indicatief en kunnen wijzigen. Wil jij gratis en vrijblijvend een persoonlijke berekening? Neem dan contact op met Nieuw Wonen Achterhoek via 085 080 15 90.

Inschrijven voor een woning kan alleen digitaal door middel van de inschrijf button op deze website die gekoppeld is aan de website van Nieuw Wonen Achterhoek.

De inschrijfperiode loopt van 12 november a.s. 12:00 uur tot en met 29 november 23:59 uur. In deze periode kun je jouw gegevens en voorkeuren doorgeven.

Ben je geïnteresseerd in de betaalbare, energieleverende en duurzame woningen van House2Start? Schrijf je dan snel in!

BETAALBAAR, ENERGIELEVEREND EN DUURZAAM. WAT WIL JE NOG MEER?

Aan de Nijverheidstraat in Herwen worden betaalbare en duurzame woningen voor starters gerealiseerd, in een gezellig en sociaal dorp. Dichtbij de stad Zevenaar, waar alle voorzieningen te vinden zijn!

Herwen ligt aan de rand van het natuurgebied De Rijnstrangen. Een prachtige landelijke omgeving. Voor buitenactiviteiten de ideale plek. Maak een lange wandeling door de prachtige natuur of pak je mountainbike voor een goede fietsronde door de omgeving.

Ook voor surfen, zeilen en waterskiën kan je in de buurt goed terecht.

De nieuwe House2Start buurt krijgt een eigentijds karakter. De woningen hebben een eigen identiteit en zijn door het vele groen, de houten gevels, energiedaken en een mooie architectonische samenhang een lust voor het oog.

De 12 PLUS woningen worden verdeeld over 2 blokken. Er zijn 4 hoekwoningen en 8 tussenwoningen beschikbaar.

Jouw toekomstige woning staat in…. Herwen!

De 12 starterswoningen van House2Start komen te staan op een deel van het voormalige fabrieksterrein Fico, de chipfabrikant. Dit terrein ligt midden in het dorp. De straat waar de woningen aan komen te liggen, moet zelfs nog worden aangelegd tussen de Molenstraat en de Nijverheidstraat. Splinternieuw dus!

HET RUIME STARTERSMODEL

De House2Start woning zelf is opgebouwd uit 5 modules, die in de fabriek worden geproduceerd en ingericht. Je ziet deze methode van bouwen terug in bepaalde details van de woning.

De uitstraling is dan ook industrieel en modern.

De PLUS woning heeft ca. 60 m2 gebruiksoppervlak. De woningen hebben 2 slaapkamers en zijn daarmee geschikt voor starters en één- en tweepersoonshuishoudens. Maar ook met een kind kun je er prima wonen.

Naast 2 slaapkamers heeft de woning een aangename woonkamer met een compleet uitgeruste inbouwkeuken, uiteraard een comfortabele badkamer, een toilet en zelfs nog een aparte berging.

Daarnaast geniet jij in de zomer van een heerlijk drankje in jouw eigen achtertuin.

Impressie

Downloads

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in als je geïnteresseerd bent.

Ik ben geïnteresseerd
Je wordt doorgestuurd naar de website van de makelaar.