VERKOOPPRIJZEN VANAF € 252.500 V.O.N.

U koopt deze woning al vanaf € 252.500,-. De woningen zijn energieneutraal* en hebben een maximaal primair fossiel energiegebruik dat gelijk is aan of lager is dan 0 kWh/m2 per jaar. Daarom mag een bedrag van € 15.000 buiten beschouwing worden gelaten in de berekening  van de financieringslast (€ 15.000 meer lenen) als uw toetsinkomen minimaal € 33.000 bedraagt.

Inschrijven voor een woning kan alleen digitaal door middel van de inschrijf button op deze website die gekoppeld is aan de website van Nieuw Wonen Achterhoek.

De inschrijfperiode loopt van donderdag 25 februari 12:00 uur tot en met zondag 14 maart 23:59 uur. In deze periode kunt u uw gegevens en voorkeuren doorgeven.

Bent u geïnteresseerd in de levensloopgeschikte, energieneutrale* en duurzame woningen van House2Start? Schrijf u dan snel in!

Uw nieuwe woning staat in… Herwen!

Wilt u een levensloopgeschikte en energieneutrale*, duurzame tweekapper in een prachtige omgeving? Aan de Nijverheidstraat in Herwen worden – tegenover de 12 starterswoningen die al verkocht zijn – 8 levensloopgeschikte tweekappers gerealiseerd. Heerlijk wonen in het hart van het gezellige dorp Herwen. Een dorp met veel sociale samenhang en dichtbij de stad Zevenaar, dat alle voorzieningen biedt.

Herwen ligt aan de rand van het natuurgebied De Rijnstrangen. Een prachtige landelijke omgeving. U kunt in het gebied heerlijk wandelen en fietsen, maar ook watersporten behoort tot de mogelijkheden. De nieuwe buurt krijgt een eigentijds karakter. De woningen hebben een eigen identiteit en zijn door het vele groen, de houten gevels, energiedaken en een mooie architectonische samenhang een lust voorhet oog.

House2Start, model STAY

Het House2Start model STAY is opgebouwd uit 7 modules, die in de fabriek worden geproduceerd en ingericht. Deze methode van bouwen ziet u terug in bepaalde details van de woning. De uitstraling is dan ook industrieel en modern. De woningen zijn ca. 5 x 7 meter groot met een extra slaap-/badkamer module van 3,3 x 8,3 meter. Het gebruiksoppervlak is circa 85 m². Het bruto vloeroppervlak is veel groter – bijna 130 m² – door de bergzolder die via een vlizotrap bereikbaar is.

De woning heeft een aangename woonkamer met een compleet uitgeruste inbouwkeuken, een slaapkamer, een badkamer en een ruim toilet op de begane grond en twee slaapkamers en een berging op de verdieping. De berging kan – indien gewenst – worden vervangen door een extra badkamer. Ideaal voor oudere, inwonende kinderen of logés. De slaapkamer beneden kan uiteraard ook worden gebruikt als werk-/hobbykamer.

In de zomer geniet u van een heerlijke barbecue in uw ruime achtertuin. Achterin de tuin hebt u de beschikking over een eigen berging van 5 m2 aan een gemeenschappelijk achterpad. De auto kan geparkeerd worden op uw eigen parkeerplaats.

Bent u op zoek naar een levensloopgeschikte tweekapper in deze prachtige omgeving, dan is dit uw kans!

*afhankelijk van ligging van de woning, gedrag, klimaatomstandigheden en wetgeving.

Impressie

Neem een kijkje... Elke week laten we nieuwe beelden zien!

Downloads

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in als je geïnteresseerd bent.

Ik ben geïnteresseerd
Je wordt doorgestuurd naar de website van de makelaar.