ALLEMAAL VERKOCHT!

Een paar maanden na de start verkoop zijn bijna alle 8 ruime NUL OP DE METER twee-onder-een-kapwoningen verkocht!

Heerlijk wonen in het hart van het gezellige dorp Herwen!
Een levendig dorp met veel sociale samenhang en dichtbij de stad Zevenaar dat alle voorzieningen biedt. Herwen ligt aan de rand van het natuurgebied De Rijnstrangen. Een prachtige landelijke omgeving.

House2Start is in 2017 opgericht met het doel duurzame en betaalbare woonoplossingen voor starters te realiseren. Wij werken samen met verschillende producenten van woningen. Voor deze 8 twee-onder-een kap woningen is gekozen voor het woonlabel MorgenWonenPuur van VolkerWessels. De bouwcomponenten worden industrieel vervaardigd in eigen fabrieken. Zij staan garant voor de hoogste kwaliteit!

Tussen de Nijverheidstraat en Molenstraat in Herwen worden de twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. De nieuwe buurt krijgt een vriendelijk en eigentijds karakter. De 12 rijwoningen zijn inmiddels opgeleverd en worden naar alle tevredenheid bewoond door hun trotse eigenaren. De Kerkemorgen is al helemaal compleet met parkeerplaatsen, lichtmasten en groenvoorzieningen ingericht. De nieuw te bouwen tweekappers zijn met een gebruiksoppervlak van 119 m² lekker ruim van opzet en beschikken over 3 slaapkamers en een royale zolder met de mogelijkheid om een extra slaap- of werkruimte te creëren. Tevens is er een fietsenberging in de achtertuin en een eigen parkeerplaats op de oprit. Wat wil je nog meer!

Ben jij net zo enthousiast als wij? Je kunt je nog inschrijven via de website van Nieuw Wonen Achterhoek. Daar is alle informatie over de woningen te vinden en te downloaden.  nieuwwonenachterhoek.nl/aanmelden. Heb je vragen? Bel dan gerust met Nieuw Wonen Achterhoek via 085 – 080 15 90. Zij beantwoorden je vragen graag!

 

Impressie

Downloads

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in als je geïnteresseerd bent.

Ik ben geïnteresseerd
Je wordt doorgestuurd naar de website van de makelaar.