START VERKOOP 1 JUNI 2022 OM 15:00 UUR

Ben jij op zoek naar een comfortabele, levensloopgeschikte woning met lage energielasten in een prachtige omgeving? Dan is dit je kans!

Aan de Nijverheidstraat in Herwen worden – tegenover de 12 starterswoningen die reeds gerealiseerd zijn – 8 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd.

Heerlijk wonen in het hart van het gezellige dorp Herwen. Een levendig dorp met veel sociale samenhang en dichtbij de stad Zevenaar dat alle voorzieningen biedt. Herwen ligt aan de rand van het natuurgebied De Rijnstrangen. Een prachtige landelijke omgeving. Je kunt in het gebied heerlijk wandelen en fietsen, maar ook watersporten behoort tot de mogelijkheden.

De nieuwe buurt krijgt een eigentijds karakter. De woningen hebben een eigen identiteit en zijn door het vele groen in de omgeving, de houten gevels en de mooie architectonische samenhang een lust voor het oog. Er is 1 parkeerplaats beschikbaar op eigen terrein. Voor het bezoek zijn er parkeervakken aan de overzijde van de straat of in de directe nabijheid. De weg en openbare parkeervakken worden bestraat met klinkers om het dorpse karakter te benadrukken. Aan de voorzijde worden op de erfgrenzen hagen aangebracht. Zo wordt de natuur teruggebracht in de buurt!

De woningen worden gebouwd door Goossen te Pas Bouw uit Enschede. Naar verwachting zal de bouw al gaan starten in het najaar van 2022!

START VERKOOP
De verkoop is gestart op woensdag 1 juni om 15:00 uur. Vanaf deze dag is alle informatie over de woningen, zoals de definitieve verkooptekeningen, de prijslijst, de brochure en overige specificaties, beschikbaar. Hierop kan jij jouw voorkeurs-keuze(s) baseren. Vanaf de start verkoop heb je tot woensdag 15 juni 11:59 uur de tijd om jouw optieverzoek aan Nieuw Wonen Achterhoek door te geven. Bereid je daarom goed voor. Inschrijven voor een woning kan alleen digitaal door bij het project op de website van Nieuw Wonen Achterhoek te klikken op de button: Ik wil graag een optie. Vervolgens log je in met de gegevens van jouw account. Heb je nog geen woonaccount? Maak deze dan eerst aan.

TIP FINANCIËLE CHECK
Voeg naast de inschrijving tevens een financiële check toe aan je inschrijving. Je kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door één van de erkende, onafhankelijke financieel adviseurs van Nieuw Wonen Achterhoek. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Hiervoor kan je bij het project op de website van Nieuw Wonen Achterhoek eenvoudig een aanvraag doen via de button: Financiële Check.

De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Jij kunt dit laten weten door een gewaarmerkte brief of haalbaarheidsdocument van jouw hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden bij de inschrijving.

De erkende, onafhankelijke financieel adviseurs nieuwbouw van Nieuw Wonen Achterhoek zijn nauw betrokken bij het project House2Start fase 2. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwbouw woning in Herwen. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken.

Nadat de inschrijftermijn voor een optieverzoek gesloten is, vindt de toewijzing van de woningen plaats.

Heb je vragen?
Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met Nieuw Wonen Achterhoek  via 085 – 080 15 90 of stuur een email naar  info@nieuwwonenachterhoek.nl.

Impressie

Downloads

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in als je geïnteresseerd bent.

Ik ben geïnteresseerd
Je wordt doorgestuurd naar de website van de makelaar.