Ik ben starter

Ik wil vrij zijn!

Ik ben starter

Mijn droom

Na mijn studie een betaalbaar huis. Een eigen plek in een vertrouwde omgeving. Een plek waar ik aan mijn toekomst kan bouwen. Het huis houdt rekening met mijn toekomst. De milieubelasting is minimaal. Het comfort is maximaal. Ik wil niet eindeloos wachten. Ik wil snel mijn eigen plek!

Betaalbaar

Vanaf ongeveer € 500,=/maand aan woonlasten heb je circa 50 m2 bruto vloeroppervlak. Het huis is zeer compact en efficiënt ingedeeld. Projectmatige realisatie. De inrichting is persoonlijk. Zoveel mogelijk gericht op gebruik. Niet op bezit. De keuken, apparatuur, verlichting en dergelijke blijven eigendom van de leverancier. Je betaalt voor de prestatie!

Duurzaam

De toegepaste materialen zijn – waar mogelijk – duurzaam geproduceerd en recyclebaar. Veel materialen zijn gemaakt van biologische reststromen. Wij hebben nagedacht hoe de materialen later opnieuw gebruikt kunnen gaan worden.

Energieneutraal

De opgewekte zonne-energie is in principe voldoende voor verwarming, bereiding van het warme tapwater, de ventilatie en apparatuur en verlichting. De jaarlijkse energieopbrengst bedraagt gemiddeld 4.750 kWh². Iedereen bepaalt zelf de energiebehoefte en bij welke energieleverancier die behoefte wordt ingekocht.

Smart

Met Homey zijn alle apparaten met elkaar verbonden. House2Start is een energiezuinige woonbeleving met maximaal wooncomfort. Homey is gekoppeld aan een app. De dagelijkse energieopbrengst en het energieverbruik is inzichtelijk. Homey is uit te breiden met allerlei modules, apparatuur en diensten.