Ik ben starter

Ik wil vrij zijn!

Ik ben starter

Mijn droom

Na mijn studie een betaalbaar huis. Een eigen plek in een vertrouwde omgeving. Een plek waar ik aan mijn toekomst kan bouwen. Het huis houdt rekening met mijn toekomst. De milieubelasting is minimaal. Het comfort is maximaal. Ik wil niet eindeloos wachten. Ik wil snel mijn eigen plek!

Betaalbaar

Vanaf ongeveer € 550,= per maand aan woonlasten (huur + energie) kan het basismodel gerealiseerd worden. Het PLUS model  zal vanaf € 650,= per maand aan woonlasten beschikbaar komen. Het gaat om projectmatige realisatie.

Duurzaam

‘Less is more’. We moeten minder materiaal en minder energie gebruiken. De materialen die we gebruiken hebben een lage milieubelasting. Waar mogelijk gebruiken we organische materialen. Veel hout!

Energieneutraal

De opgewekte zonne-energie is in principe voldoende voor verwarming, bereiding van het warme tapwater, de ventilatie, apparatuur en verlichting. Infraroodverwarming, natuurlijke ventilatie met voorverwarmde lucht en een ventilatiepomp voor de warm watervoorziening.

Smart

House2Start is standaard uitgevoerd met een energie managementsysteem. Als bewoner krijg je inzicht in de energieopbrengst en het -verbruik. Optioneel kan House2Start volledig smart uitgevoerd worden.