Ik ben starter

Ik wil vrij zijn!

Ik ben starter

Mijn droom

Na mijn studie een betaalbaar huis. Een eigen plek in een vertrouwde omgeving. Een plek waar ik aan mijn toekomst kan bouwen. Het huis houdt rekening met mijn toekomst. De milieubelasting is minimaal. Het comfort is maximaal. Ik wil niet eindeloos wachten. Ik wil snel mijn eigen plek!

Betaalbaar

Woningen worden in de huur en koop gerealiseerd. De woonlasten zijn projectafhankelijk. Door slim te verkavelen proberen we de grondkosten laag te houden. Het gaat altijd om projectmatige realisatie. Wij zoeken samen met gemeenten en partners naar oplossingen om voor iedereen een betaalbare oplossing aan te bieden.

Duurzaam

‘Less is more’. We moeten minder materiaal en minder energie gebruiken. De materialen die we gebruiken hebben een lage milieubelasting. Waar mogelijk gebruiken we organische materialen. Veel hout!

Energieneutraal

De opgewekte zonne-energie is voldoende voor verwarming, bereiding van het warme tapwater, en de ventilatie. Alle woningen hebben een A++++ label. De woonlasten zijn daarmee aanzienlijk lager dan voor een gemiddelde woning.

 

Smart

We hebben veel onderzoek gedaan naar een smart managementsysteem. Vanaf 2024 willen we onze modellen voorzien van een energie managementsysteem. Je krijgt dan meer inzicht in het energieverbruik, de energieopbrengst en hoe je de energiecomponent kunt managen.